Fiber med høyhastighetsnett

Vi har forent krefter og kompetanse i Indre Hardanger og slått sammen nettet i Ulvik med nettet til Okapi (Eidfjord, Granvin, m.m.). I den sammenengen bygger vi fibernett i Ulvik. Her tilbyr vi også TV-kanaler gjennom samme fiberen.

Som tidligere bredbåndskunde i IT Drift er du nå bredbåndskunde i Okapi, med samme kontrakt og vilkår som før. I tillegg til internett over trådløse linker vil mange få tilbud om fibernett.

Stadene i Ulvik der vi får flest bestillinger på fiber blir prioritert først med hensyn til utrullingsplan. Det trådløse nettet vil fortsette å levere bredbånd til dem som ikke velger fiber, eller bor slik til at det tar noe tid før fiberen kommer. Se Okapi sine nettsider for detaljer rundt planene.

IT Drift vil fortsette å levere innhold på nett, – som domener, nettsider, e-post med mer.

Back